PSD Carrosserie
UW WAGEN IS IN DESKUNDIGE HANDEN


Contact 0468 23 53 49

TUNING VAN ALLE MERKEN

Bent u misschien een liefhebber van het sportief maken van uw wagen? Dan zal de tuning in Antwerpen die PSD Carrosserie kan uitvoeren u zeker interesseren. Alle merken zijn hier welkom, net als elke klant met zijn specifieke wensen.

VAN SPOILERS TOT CHIPTUNING

De tuning gebeurt immers steeds volledig vanuit die wensen van de klant. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het zetten van een sportuitvoering op een bepaald type wagen. Maar ook het tinten van ramen en het plaatsen van spoilers behoort tot het takenpakket.

Verder kunt u op deze expert rekenen voor het plaatsen van allerhande soorten elektronische tuning, zoals geluidsinstallaties en speciale verlichting. En dan is er natuurlijk nog de chiptuning. Alles wordt sowieso uitgevoerd met kennis van zaken en op een professionele en kwalitatieve manier.

UW VRAGEN ZIJN WELKOM

Als u inzake de tuning van uw wagen nog met bepaalde vragen zou zitten, aarzel dan vooral niet om PSD Carrosserie in Antwerpen snel even te contacteren. Alles wordt u van naaldje tot draadje uit de doeken gedaan door uw garagist.