PSD Carrosserie
UW WAGEN IS IN DESKUNDIGE HANDEN


Contact 0468 23 53 49

GROOT EN KLEIN ONDERHOUD

Wist u dat PSD Carrosserie eveneens klaarstaat voor het periodiek onderhoud? In Antwerpen kunt u zowel terecht voor een groot als een klein onderhoud. En indien u dat wenst kan uw auto helemaal onder handen worden genomen voor de jaarlijkse keuring.

NAAR DE KEURING

Naast het onderhoud kan de auto ook opnieuw uitgelijnd worden indien nodig. Na een tijdje kan dat immers enigszins ontregeld zijn. Alles gebeurt met oog voor detail en op een kwalitatieve wijze. Deze experts zorgen maximaal voor uw wagen, alsof het de hunne is.

Gaat u niet graag zelf naar de keuring? Geen probleem, u kan een beroep doen op PSD Carrosserie om na het uitvoeren van het onderhoud meteen met uw wagen naar de keuring te gaan. Zo zorgen zij voor alles en hoeft u zich nergens druk over te maken.

NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP

Mochten er nog bepaalde vragen zijn over het onderhoud van uw wagen door PSD Carrosserie, dan kunt u best zo snel mogelijk contact opnemen. U zult zo vliegensvlug een gedetailleerd antwoord krijgen van uw garagist. En u bent zo meteen weer de weg op.