PSD Carrosserie
UW WAGEN IS IN DESKUNDIGE HANDEN


Contact 0468 23 53 49

CARROSSERIEWERKEN MET ALLES EROP EN ERAAN

Als absolute specialist kunt u uw carrosseriewerken in Antwerpen met een gerust hart toevertrouwen aan PSD Carrosserie. Dankzij hun jarenlange ervaring op dit vlak kunnen deze experts meteen inschatten wat er te gebeuren staat. Uw auto zal er weer als nieuw uitzien.

WEGWERKEN VAN BLUTSEN

PSD Carrosserie zorgt voor zowel de montage als de demontage wanneer nodig. En meteen worden ook alle herstellingen voorzien, kleine én grote. Alle werken worden sowieso kwalitatief uitgevoerd met een oog voor detail. Alle blutsen kunnen weggewerkt worden.

Carrosseriewerken zijn mogelijk voor alle merken. Bovendien heeft deze garage ook ervaring in laswerken, mocht dit nodig blijken. En dan is er nog het polieren en simoniseren voor een feilloze afwerking. U merkt het meteen: kwaliteit komt hier op de eerste plaats.

STEL AL UW VRAGEN

Het is te begrijpen dat u nog een specifieke vraag heeft over de carrosseriewerken van PSD Carrosserie in Antwerpen. Dan hoort deze garagist dat graag van u en kunt u dus best contact opnemen. Zo kunt u snel een antwoord verwachten.